Om oss – Ocab i Stockholm

Vi på Ocab i Stockholm ingår i ett företag som funnits i över 50 år. Det ger oss en diger källa av kunskap och erfarenhet att gräva ur när du har behov inom sanering eller skadehantering. Känner du igen vårt firmanamn? Då har du troligen sett en av våra firmabilar på Ocab som ilar runt i Stockholm för att hjälpa någon av alla våra kunder. Har du precis köpt ett hus och undrar om det är fritt från radon? Eller har du byggt ett hus och vill säkerställa att det är friskt? Hos oss kan du få rådgivning gällande radonmätning i Stockholm och vilka åtgärder som ska tas om radonvärdena är för höga.

Din trygga partner

För dig som kund är det tryggt att veta att vi kan allt som handlar om radon och radonmätning på alla orter, inklusive Stockholm. Vi kan svara på alla dina frågor och även vara behjälpliga när det gäller din kontakt med försäkringsbolaget. Men var inte orolig om ditt hem visar låga värden av radon. Det finns en gräns där radon går från att vara ofarligt till att behöva saneras. Och det är den gränsen som vi hjälper dig att mäta upp med hjälp av en av våra mätdosor.  

Vi väntar på ditt samtal!

Känner du dig orolig för att du har radon i din fastighet? Eller vill du vara på den säkra sidan? Bor du i Stockholm och vill beställa en radonmätning så ring eller mejla oss på Ocab redan idag! Vi finns här till din hjälp!